Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: پیش بینی می‌شود ترم تحصیلی جاری تا اواسط تیرماه ادامه یابد و امتحانات به مردادماه و حتی دیرتر موکول شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدتقی احمدی اظهار کرد: بر اساس اعلام دولت مبنی بر بازگشایی دانشگاه‌ها از ۱۷ خردادماه، دانشگاه تربیت مدرس این امر را با یک گام محتاطانه در خصوص دروس عملی دانشجویان دکتری آغاز کرد که شامل دانشجویان بومی، تهرانی و خوابگاهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در این راستا معاونت‌های آموزشی و دانشجویی موارد بهداشتی و آموزشی را به دانشکده‌ها ابلاغ کردند و روسای دانشکده‌ها نیز باید در این زمینه نظارت کنند تا این امر با جدیت صورت گیرد و کلاس‌های عملی برگزار شود.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: در صورتی که این روال بدون مشکل و مشاهده موارد بیماری انجام شود، برای دروس عملی دوره کارشناسی ارشد نیز طی سه هفته آینده برنامه ریزی خواهیم کرد که با حضور در دانشگاه دروس عملی خود را به انجام برسانند.

وی گفت: پیش بینی می‌شود ترم تحصیلی جاری تا اواسط تیرماه ادامه یابد و امتحانات به مردادماه و حتی دیرتر موکول شود؛ در این زمینه از استادان و مدیران گروه‌ها می‌خواهیم امکان جبران عقب ماندگی های درسی دوران کرونا را برای دانشجویان در تابستان فراهم کنند و دانشجویان در آستانه دفاع نیز بتوانند بدون مشکل جلسات دفاع پایان‌نامه و رساله خود را به صورت مجازی و سیستماتیک برگزار کنند.

احمدی اظهار داشت: گذر از شرایط فعلی و توجه به حفظ کیفیت آموزشی، همکاری تک تک اعضای هیئت علمی و گروه‌ها را می‌طلبد و باید با این چارچوب کنار بیاییم.

به گفته رئیس دانشگاه تربیت مدرس، ایراداتی در برگزاری برخی دروس مجازی دیده شده و ۱۷ درس از هزار و ۲۷۰ درسی که دانشگاه در این ترم ارائه کرده، برگزار نشده است؛ هرچند نسبت به دروس برگزار شده عدد ناچیزی است اما روسای این دانشکده‌ها باید موارد را بررسی و حل و فصل کنند تا در تابستان به صورت جبرانی کلاس‌های مجازی آن‌ها برگزار شود.

وی با اشاره به نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان، خاطرنشان کرد: در این خصوص هیئت رئیسه دانشگاه طی سه هفته آینده و با توجه به رصد رفتار و عملکرد دانشجویان پس از ورود به دانشگاه و استقرار در خوابگاه، چگونگی شیوع بیماری، نحوه توجه و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی دانشجویان و استقبال یا عدم استقبال دانشجویان برای حضور در دانشگاه تصمیم گیری خواهد کرد.

احمدی افزود: از اعضای هیئت علمی و روسای دانشکده‌ها می‌خواهیم پیشنهاد خود برای شيوه‌های برگزاری امتحانات به صورت مجازی و حضوری را با هيئت رئیسه مطرح کنند تا بتوانیم تصمیم نهایی را اتخاذ و اطلاع رسانی کنیم.

انتهای پیام/4133

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس ترم تحصیلی آموزش مجازی آموزش حضوری آزمون حضوری دانشگاه تربیت مدرس دانشکده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه

بخش دوم سامانه «مشاهده، تأیید و ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی» فعال و بدین ترتیب ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون‌های نهایی جهت ایجاد یا ترمیم سابقه تحصیلی آغاز شد این در حالیست که فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی نهم اردیبهشت شروع، اما ثبت‌نام ترمیم نمرات پشت کنکوری‌ها امروز فعال شد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پشت کنکوری‌ها می‌توانند با ورود به سامانه بنابر گروه آزمایشی انتخابی خود، نسبت به انتخاب دروس نهایی جهت ترمیم نمراتشان اقدام کنند. شیوه کار نیز بدین صورت است که با انتخاب پایه تحصیلی و گروه آزمایشی، فهرست دروس قابل ثبت‌نام برای آنها نمایش داده می‌شود.

متقاضیان از طریق سامانه my.sanjesh.org اقدام به انتخاب دروس مورد نظر جهت ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی کنند. سایر متقاضیان از سامانه my.medu.ir اقدام به ثبت نام ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی کنند.

همه افراد متناسب با گروه آزمایشی خود می‌توانند ایجاد سابقه کنند و در این خصوص افراد محدودیتی در انتخاب دروس مدنظر برای ایجاد سابقه ندارند. نمره دروس هم به افراد نمایش داده می‌شود تا اگر احیانا بخواهند تحت عنوان «ترمیم»، نمره خود را ارتقاء بدهند، باز هم محدودیت نداشته و از یک تا چند درس و یا همه دروس را می‌توانند برای ترمیم انتخاب و هزینه آن را پراخت و در امتحان مربوطه شرکت کنند.

در انتخاب دروس جهت ترمیم نمره، هیچ فردی هیچ محدودیتی از نظر تعداد دروس انتخابی ندارد. ممکن است فردی در انتخاب دروس خود دچار تردید شود که آیا می‌تواند خود را جهت امتحان آماده کند یا خیر؟ که این افراد می‌توانند دروس مدنظر خود را انتخاب کرده، اما اگر تا روز امتحان آمادگی نداشتند، می‌توانند در آن امتحان شرکت نکنند و عدم شرکت به منزله این است که اصلا درسی را برای امتحان انتخاب نکرده و این انتخاب برای آنها کماکان محفوظ می‌ماند.

فارغ التحصیلان سال ۱۴۰۲، صرفا امتحانات نهایی خرداد آنها به عنوان سوابقشان در نظر گرفته می‌شود لذا نیازی به مراجعه به بخش دوم سامانه یعنی ثبت‌نام ایجاد یا ترمیم نمره ندارند.

اما در مورد سایر افرادی که پیش‌تر از سال ۱۴۰۲ فارغ التحصیل شده‌اند، همه آزمون‌های نهایی آنها به عنوان سابقه لحاظ خواهد شد. این در حالیست که فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به قبل که سابقه ندارند، چون در هیچ سامانه‌ای این سابقه ثبت و ضبط نشده، اگر داوطلب شرکت در آزمون سراسری سال جاری هستند، حتما بایستی برای گروه آزمایشی کنکوری که شرکت می‌کنند، سابقه تحصیلی را تولید کنند.

فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به بعد باید حتما کنترل کنند که بنابر گروه آزمایشی که انتخاب می‌کنند، سوابق آنها کامل است و یا نواقصی دارند؛ اگر نواقص وجود داشت نسبت به رفع آن اقدام کنند.

هنرجویان هنرستان‌ها بدلیل آنکه آزمون داخلی دارند، سابقه تحصیلی ندارند لذا این دسته اگر در گروه آزمایشی هنر شرکت کنند باید دروس عمومی شاخه خود را انتخاب کنند و نیازی نیست دروس عمومی شاخه نظری را انتخاب کنند؛ اما در پایه دوازدهم، چون درس زبان خارجی ندارند، امتحان شاخه نظری از آنها گرفته می‌شود که کد درس مشخص است. دانش آموزان در پایه دهم و یازدهم نیز می‌توانند از اکنون برای ایجاد سابقه اقدام کنند تا در پایه دوازدهم با دانش آموزان شاخه نظری امتحان دهند، اما باید دروس عمومی خود را امتحان دهند.

اگر افراد بنای شرکت در گروه آزمایشی دیگری را دارند طبیعتا باید متناسب با گروه انتخابی، سابقه تحصیلی را ایجاد کنند یعنی دروس مربوطه را انتخاب و در آزمونش شرکت کنند. این امر اختیاری است و اجباری در کار نیست اگر حتی تصور کنند بعدا در گروه آزمایشی دیگری شرکت کنند نیز به آنها اختیار داده می‌شود تا سابقه خود را تولید کنند.

زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش پیش از این هزینه ترمیم نمره هر درس را مبلغ ۵۰ هزار تومان اعلام و گفته بود: طبق مصوبه هیئت وزیران افراد برای تایید سوابق خود که به سازمان سنجش ارسال خواهد شد مبلغ ۵۰۰ هزار ریال باید پرداخت کنند.

 همچنین برای هر عنوان درسی که به عنوان ایجاد سابقه و یا ترمیم انتخاب می‌کنند نیز باید ۵۰۰ هزار ریال از طریق سامانه و به صورت برخط پرداخت کنند و به محض اینکه این مراحل انجام شد، دروس انتخابی آنها هم به عنوان ایجاد سابقه و هم ترمیم نهایی می‌شود؛ بالطبع درسی را که سابقه‌ای در آن ندارند تحت عنوان ایجاد سابقه و، اما در درسی که سابقه دارند، اما می‌خواهند نمره آن را ارتقاء دهند، تحت عنوان ترمیم انتخاب می‌کنند.


دیگر خبرها

  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳